Onze visie, missie en strategie

Brave Work Solutions staat al jaren  bekend als een betrouwbare partner op het gebied van het aanleveren van technisch hoogwaardig personeel. Brave Work Solutions stelt zich flexibel op, om te allen tijde zekerheid te bieden aan haar opdrachtgevers voor de inzet van vakbekwaam technisch personeel op een kwalitatief hoogstaande wijze.

Door onze strategie zijn we al jarenlang een gedegen partnerkeuze voor onze partners met ambities in het technische werkveld. Brave Work Solutions kan u ontzorgen op het gebied van flexibele arbeid; detachering, uitzenden, werving en selectie. Wij zijn er voor u én bieden ons aan als uw volwaardige partner in flexibele arbeid.

Missie

De juiste personeelsleden op de juiste plaats op het juiste moment plaatsen. Onze missie en uitdaging  is om uw onderneming de perfecte match aan te bieden. Brave Work Solutions biedt momenteel dan ook in de gehele EU passende oplossingen voor flexibele HR vraagstukken. Wij ontzorgen u van ingewikkelde HR vraagstukken, schakelen in no time vanuit onze afdeling recruitment en selecteren voor u de juiste match.

Wij verbreden ons denkveld door met u pro actief mee te denken met betrekking tot plaatsingen en bemanning op verschillende werkvelden zoals Bouw, Industrie, Onderhoud, Maritiem en Offshore.  Wij zijn bewust  van de eisen en de uitdaging die uw bedrijf heeft ,om de juiste kwaliteit te krijgen bij de opdrachtgever.

Wij werken alleen  met gekwalificeerde  arbeidskrachten die met passie hun werk uitvoeren en  ervaren mensen die passie hebben voor het vak.

Brave Work Solutions biedt u professionals aan met de volgende extra’s:

 • Al onze professionals zijn VCA gecertificeerd;
 • Al onze Technici zijn NEN 3140 gecertificeerd;
 • Onze uurtarieven zijn inclusief handgereedschap conform de NEN certificering;
 • Onze uurtarieven zijn inclusief vereiste PBM’s en werkkleding conform de NEN certificering;

Onze Doelstellingen, Uw technisch uitzendbureau

Het zal u niet zijn ontgaan dat de Nederlands arbeidsmarkt al  jarenlang  krapper aan het worden is. De vraag naar vaktechnische personeel is groter dan het aanbod. Ondanks de schaarste op het vlak van ervaren technisch personeel en de hiermee gepaarde uitdagingen kan Brave Work Solutions haar partners voorzien in de personele behoefte door onze bedrijfsvoering, namelijk  efficiënt en tijdig  inspelen op vraag en aanbod. Van oudsher staat Nederland bekend om haar kwaliteit van arbeid. Brave Work Solutions behoud deze  kwaliteit door competitief nu en in de toekomst in het buitenland personeel te werven en om te scholen naar Nederlandse maatstaven.

Van personeel uit het buitenland is over het algemeen bekend dat ze  nog de echte vakopleidingen hebben gevolgd en is er nog voldoende hardwerkend/betrouwbaar personeel beschikbaar. Bedrijven geven tegenwoordig de voorkeur aan een kleine vaste kern met  grote flexibiliteit. Zo loopt uw bedrijf minder risico en kan u zich concentreren op uw Core Business.

Brave Works Solutions is actief met de detachering en het uitzenden van technisch personeel in de sectoren  Construction, Civil engineering, Installation engineering, Electrical engineering, Mechanical engineering. Metal technology, Maritime, energy and offshorein en vanuit de EU.

Ons team van Brave Work Solutions heeft de mentaliteit om de mouwen op te stropen en de klus te klaren.

Wij profileren zowel de klant als de medewerker in iedere startfase, zodat een naadloze samenwerking tot stand komt waarbij alle partijen zijn gebaat. Namelijk : Uw opdrachtgever, Uw bedrijf en de medewerker.

Onze zienswijze is, dat als  personeel gelukkig en tevreden is, het zichtbaar word in de geleverde productiviteit en kwaliteit. Arbeidssatisfactie van de medewerker hebben wij hoog in het vaandel staan en daardoor blijven onze mankrachten langdurig met Brave Work Solutions verbonden. Zo  kunnen wij aan de wens voldoen als een  klant weer dezelfde arbeidskrachten wenst op projecten.

Onderstaand een kleine greep uit de aangeboden professionals:

 • Supervisors
 • Field engineers
 • Werkvoorbereiders
 • Voormannen
 • Electromonteurs 
 • Kabeltrekkers
 • IJzerwerkers
 • Pijpfitters
 • Tubefitters
 • Lassers